Ik Stempel Valentijn

Ik Stempel Valentijn
Ik Stempel Valentijn

Als creatieve dtp er heb ik heel wat uurtjes achter de computer gezeten en nu maak ik vrolijke stempels. ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren om zelf aan de slag te gaan met stempels en inkt. omdat ik al mijn klanten graag met aandacht help, kunnen de levertijden langer zijn dan die van kantoor stempelshops. een creatieve groet, jes brabers. De stempel heeft een formaat van 10 x 12 cm en is één van de grootste die ik heb gemaakt. een afdruk maken van een grote stempel vereist wel wat meer oefening en voorbereiding dan normaal. de juiste druk, een goede ondergrond en de keuze van het stempelkussen hebben allemaal invloed op de afdrukkwaliteit. Voor deze klant maakte ik mooie logostempels die werden uitgedeeld bij de presentatie van een nieuwe huisstijl. ik verpakte de handstempels in een kraft doosje met bakkerstouw en custom made label. interesse? stuur dan een mail met de afbeelding/logo naar [email protected] stempel.nl en ik kan je vertellen wat er mogelijk is. Ook ik stempel is druk bezig met de komende feestdagen. deze 'chocoladeletter' stempel is ideaal voor (web )winkels om tijdelijk het bestaande verpakkingsmateriaal in de 5 december sfeer te brengen. inmiddels is het handgesneden rubber vervangen door een reproductie van polymeer materiaal. bestellen kan via [email protected] stempel.nl. Ik pak elke stempel mooi in, maar kon het deze keer niet laten om er een tekstje bij te verzinnen. have some coffee! misschien maak ik er ook een thee versie van.

Ik Stempel
Ik Stempel

Hartjes mini stempel, hartjes stempel, hartjes inkt stempel, hartjes inktstempel, hartjes rubber stempel, valentijnsdagstempel, valentijn € 3,95 snoep mini stempel, zuurtjesstempel, zuurtje mini stempel, zuurtje stempel, snoepjesstempel, snoepje stempel, diy uitnodiging stempelen. Tijd voor een valentijn kaart. in de voorjaarscatalogus vind je een aantal stempel sets waarmee je in een handomdraai een super leuke valentijn kaart maakt. maar net zo makkelijk maak je er een verjaardagskaart, bedankkaart of wie weet een trouwkaart mee. mijn valentijn kaartje van vandaag maakte ik met de meant to be stempel set. Het grote hart heb ik met distressinkt gestempeld, met clear embossingpoeder bewerkt en uitgeknipt. de "no 1" heb ik met zwarte versafine inkt gestempeld over de ge embossde structuur en daarna ook met clearembossingpoeder bewerkt. dan komt het geheel mooi naar voren. Valentijn op de lichtbak. onlangs schreef ik een uitgebreide blog over activiteiten die je kan doen op de lichttafel. hier in huis is het echt een groot succes, en ook op de peuterspeelzaal spelen ze er graag mee. in het kader van valentijn heb ik een bakje gevuld met rozenblaadjes. Vandaag wil ik je zeggen: ik hou van jou het allermeest! gekopieerd. het is niet altijd zacht en zoet, maar met jou is alles retegoed! hallo valentijn, ik wil deze dag dolgraag bij jou zijn! meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een stempel. we verrassen je natuurlijk graag met onze allerleukste trends en kortingen.

Ik Stempel Feestdagen
Ik Stempel Feestdagen

25 jun. 2015 explore jesbrabers's board "stamp inspiration", followed by 366 people on pinterest. bekijk meer ideeën over stempelen, stempel maken en handgemaakte stempels. Liefde, stempel, valentijn, ik hou van je, hart pictogram in valentine love post stamps icons het vinden van de perfecte pictogram voor uw project en download ze in svg, png, ico of icns, het is gratis!. Natuurlijk is het super amerikaans en hartstikke commercieel maar ik houd er van valentijn! want wat is er leuker dan kaartjes sturen (en maken) en iemand laten weten dat je hem of haar lief en leuk vind. ik maak dus elk jaar een hele stapel en stuur deze naar mijn zussen, vriendinnen en knutselmaatjes. Handgesneden stempel 'liefs' van ik stempel op dawanda.com. Gisteren heb ik mijn valentijn deze kaart gegeven. de digitale stempel is ingekleurd met faber castell polychromos potloden op schut papier. aan de achterzijde van de label een stempel van marianne design! de basiskaart is gemaakt met een stencil van dutch doobadoo.


Stemp

Ik vierde mijn vijfde jaar en mijn zevende jaar bloggen. de laatste tijd is het niet zo vanzelfsprekend en maak ik weinig tijd vrij om te bloggen. dat vind ik wel jammer, het laatste jaar kies ik vaker voor instagram. het zijn wel 10 bruisende jaren geweest met een mooi beeld van wat ik allemaal heb gedaan. Elke 3 maanden krijg ik een decoratie box van post &papier.dit keer thema valentijn www.postenpapier.nl en laat ik artikels zien van marianne design vrachtwagen stans https://hobbynu.nl/product. Vandaag wil ik jullie graag het valentijn kaartje laten zien welke ik voor mijn man maakte. onze eerste valentijn als man en vrouw. ik gebruikte hiervoor papier van k&company. en eens geen stempel voor de verandering. maar de tekst van de eerste regel van het liedje wat we op onze bruiloft. nieuwsgierig naar het liedje, luister dit dan hier. 16 okt. 2019 bekijk het bord 'valentijn lesideeën' van paulaprevoo, dat wordt gevolgd door 40477 personen op pinterest. bekijk meer ideeën over valentijnen, lesideeën en valentijnsdag. Nieuwe royalistiq vlog vanuit los angeles waarin timo mijn stagair zijn koffer niet open kreeg ik ging helemaal stuk! enjoy! 🙂 » support a creator code: royalistiq « (in samenwerking met epic.

Related image with ik stempel valentijn

Related image with ik stempel valentijn