Ing Kampt Met Storing Update Techmania

Ing Kampt Met Storing Update Techmania
Ing Kampt Met Storing Update Techmania

Vandaag kampte telecombedrijf kpn met een grote landelijke storing. klanten van de provider met vast internet en vaste telefonie hadden vanmiddag geen verbinding. deze zijn inmiddels gelukkig verholpen. ditmaal kampt de ing bankieren app met een storing. op alle allestoringen.nl is te lezen dat gebruikers van de. Sinds de ochtend kampt de rabobank met een storing. rabo klanten kunnen hun saldo niet zien via de mobiel bankieren app en de website. storing. duizenden mensen ondervinden problemen met mobiel bankieren, zo is het saldo op de voorpagina van de app niet te zien. Vodafone kampt vandaag met een storing. door de storing kunnen klanten moeilijk of zelfs helemaal niet bellen. momenteel is het niet bekend wanneer de storing opgelost wordt. op twitter klagen vodafone klanten die een uitgaande gesprek proberen te voeren dat ze opeens onbekende personen aan de lijn krijgen. ook zouden er halverwege een gesprek. Vandaag kampte telecombedrijf kpn met een grote landelijke storing.klanten van de provider met vast internet en vaste telefonie hadden vanmiddag geen verbinding. deze zijn inmiddels gelukkig verholpen. ditmaal kampt de ing bankieren app met een storing.op alle allestoringen.nl is te lezen dat gebruikers van de ing bankieren app slechte verbinding hebben. Sinds de ochtend kampt de rabobank met een storing. rabobank zou namelijk op dit moment problemen hebben met het verwerken van opdrachten, waardoor klanten moeite kunnen hebben met overboekingen via internet rabobank waarschuwt haar klanten via twitter om hun betaalopdrachten niet opnieuw te versturen. de bank zegt te werken aan een oplossing, het is momenteel onduidelijk wanneer dit.

Ing Kampt Opnieuw Met Storing Internetbankieren Update 2
Ing Kampt Opnieuw Met Storing Internetbankieren Update 2

Ing kampt momenteel met een landelijke storing waardoor het niet mogelijk is om via mijn ing, de ing app en bij de bank met ideal te betalen. voor zover bekend is de oorzaak van de storing nog. Ing kampt sinds maandagochtend met een storing op mijn ing. hierdoor kunnen geen betalingen worden uitgevoerd, inclusief ideal, terwijl ook het inloggen problemen kan geven. de mobiel bankieren. Internetbankieren ing kampt met storing update internetbankieren via de mobiele app van ing is nog wel bereikbaar. volgens ing wordt de storing veroorzaakt door overbelasting. Ing kampt met storing internetbankieren update ook ideal betalingen kunnen niet door ing klanten worden uitgevoerd. de oorzaak van de storing is niet duidelijk. Ing kampt met een storing waardoor gebruikers problemen ondervinden bij het betalen via internetbankieren en via ideal. via de mobiele apps is betalen wel mogelijk, verzekert de bank. in april.

Ing Kampt Met Storing Op Mijn Ing Update It Pro
Ing Kampt Met Storing Op Mijn Ing Update It Pro

Ing kampte vrijdag overdag en in het begin van de avond met een storing. hierdoor ontstonden problemen met overboekingen via internetbankieren. Ing bank kampt met storing ideal update klanten van de ing bank hebben last van een storing bij betalingen via ideal. de bank bevestigt de problemen maar heeft de oorzaak en grootte nog niet in kaart . Ing kampte van vrijdag tot en met maandagochtend met een storing bij het zakelijke betalingsverkeer, waardoor gebruikers via de website geen overboekingen kunnen doen. @ingnl update: de problemen met de mobiel bankieren app en mijn ing zijn verholpen. het is vanaf nu weer mogelijk om overschrijvingen te doen. @sietce landelijke ing storing vanaf een uur of twee vanmiddag. overschrijven is niet mogelijk, ook niet van eigen spaar naar betaalrekening in mijn geval. @jazdelilah ing heeft dus een storing. Momenteel ondervindt ing storing met internetbankieren. hierdoor is het voor ing klanten niet mogelijk om in te loggen op mijn ing of betalingen uit te voeren via de ing app. ook ideal betalingen via ing zijn getroffen met deze ing storing. update 19:05 uur ing heeft aangegeven, dat de storing is opgelost.

Related image with ing kampt met storing update techmania

Related image with ing kampt met storing update techmania