Ing Klanten Krijgen Dubbele Afschrijvingen Niet Terug

Ing Klanten Krijgen Dubbele Afschrijvingen Niet Terug
Ing Klanten Krijgen Dubbele Afschrijvingen Niet Terug

Ing klanten krijgen dubbele afschrijvingen niet terug auteur: robert , gepost 26 02 2014 om 10:38 5 reacties gisteren was er, voor de zoveelste keer, weer eens een storing bij ing internetbankieren . Ing bank kampt op 21 maart 2018 met een grootschalige storing waardoor bij ruim 3 miljoen klanten de afschrijvingen van 19 maart 2018 dubbel van de rekening zijn gehaald. dubbele afschrijvingen. de storing ontstaat in de nacht van 20 op 21 maart. Tientallen ing klanten lieten berichten achter over dubbele overboekingen. ,,dubbele afschrijvingen. ik sta in de min terwijl ik die mogelijkheid helemaal niet heb!'', zei een van hen. Ing gaat dubbele afboekingen waarmee klanten onlangs te maken hebben gekregen, terugdraaien. in totaal gaat het om drie miljoen transacties. die zijn het gevolg van een storing, waardoor een batch. Klanten die tijdens de storing dubbele betalingen via de ing bankieren app hebben gedaan leken aanvankelijk geen geld terug te krijgen. het blijkt nu om een weergavefout te gaan.

Ing Klanten Krijgen Dubbele Afschrijvingen Niet Terug
Ing Klanten Krijgen Dubbele Afschrijvingen Niet Terug

Duizenden klanten van ing zijn woensdag geconfronteerd met dubbele afschrijvingen. het gaat om drie miljoen transacties, bevestigt ing. kon ing woensdagochtend niet zeggen. Geeft de klant aan dat de dubbele betaling niet de bedoeling was boeken ze het bedrag terug. alleen dat wil de ing niet want dat kost hun zelf geld en moeite, daarom leggen ze dit gewoon neer bij. Amsterdam klanten van ing bij wie een transactie vandaag dubbel werd afgeschreven hebben hun geld weer terug. de bank heeft een oplossing gevonden. ing kwam vandaag negatief in het nieuws omdat. Creditcard aanvragen? hier vind je de drie creditcards van ing en de unieke voordelen. zo kies je de creditcard die het beste bij je past. Het laatste nieuws het eerst op nu.nl. 5 jaar, 10 maanden geleden tech 'geen dubbele overboekingen tijdens storing ing' in navolging van een langdurige storing bij internetbankieren van ing zagen.

Ing Draait Drie Miljoen Dubbele Afboekingen Terug Update
Ing Draait Drie Miljoen Dubbele Afboekingen Terug Update

Klanten van ing hebben last van een technische storing bij de bank waardoor drie miljoen transacties dubbel zijn afgeboekt. een woordvoerder van de bank bevestigt klachten van klanten hierover. Terug naar de krant lijst. ing start herstel dubbele afschrijvingen. getroffen klanten konden tijdelijk niet over dat geld beschikken. het ging voornamelijk, maar niet uitsluitend, om. Om je geldzaken zorgeloos te kunnen regelen via internet is een goede beveiliging belangrijk. de ing geeft je 5 veiligheidsregels voor veilig bankieren. Ing klanten die door een dubbele afschrijving rood staan en niet meer kunnen betalen, moeten nog even geduld hebben. geld nog niet terug. afgelopen nacht schreef ing drie miljoen betalingen. Je staat er wellicht niet dagelijks bij stil, maar de mobiele telefoon is al ruim 40 jaar in ons leven. ing klanten krijgen dubbele afschrijvingen niet terug. puma brengt 32 jaar oude.

Prototype Van Google Smartwatch Duikt Op Apparata
Prototype Van Google Smartwatch Duikt Op Apparata

De bank weet nog niet wanneer het probleem hersteld zal zijn en klanten hun geld terug ontvangen. veel problemen voor pomphouders en treinreizigers. de dubbele afschrijvingen leverden vooral voor pomphouders vanochtend vervelende problemen op. tijdens de spits konden meerdere klanten niet betalen, terwijl de benzine al getankt was. Het kan ook nog zijn dat je het bestelde product in zijn geheel niet hebt ontvangen. dan wil je er natuurlijk al helemaal niet voor betalen. en denk ook eens aan onterechte betaling na een tijdige annulering of het onterecht afschrijven van een borg terwijl je deze terug zou krijgen. Update 18.45 uur: inmiddels staat er een verklaring over de storing op de site van ing: af /bijschrijvingen, saldo mogelijk niet correct zichtbaar in mijn ing/mobiel klanten van ing krijgen op dit. Klanten bij wie al te veel geld is afgeschreven krijgen dat terug. de 'herstelactie' is al begonnen, 95 procent van de getroffen klanten zou morgen het geld terug op de rekening moeten hebben. de. Soms wil je extra uitleg over je factuur. als je net klant bent geworden of je abonnement hebt veranderd, kan een factuur anders zijn dan je verwacht.

Related image with ing klanten krijgen dubbele afschrijvingen niet terug

Related image with ing klanten krijgen dubbele afschrijvingen niet terug