Wietkwekerij Lijkt Oorzaak Van Brand In Dongen Oosterhout Bndestem Nl

Wietkwekerij Lijkt Oorzaak Van Brand In Dongen Oosterhout Bndestem Nl

Wietkwekerij Lijkt Oorzaak Van Brand In Dongen Oosterhout Bndestem Nl

Dongen de politie heeft een hennepkwekerij aangetroffen op de eerste verdieping van het pand aan het oranjeplein in dongen, dat gisterochtend vroeg door brand werd verwoest. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week | bndestem.nl het centrum van oosterhout: de hoek. Dongen een champignonkwekerij in het buitengebied van dongen raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar beschadigd bij een grote brand. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week oorzaak brand dycore onbekend | oosterhout | bndestem.nl weer. Dongen de politie en enexis hebben woensdag tijdens een integrale controle op de breitnerstraat in dongen een kwekerij met 124 wietplaten ontdekt. ook werd de stroom daar afgepakt.

Oosterhout Bndestem Nl

Oosterhout Bndestem Nl

Breda een rotterdammer heeft vrijdag van de rechtbank in breda een taakstraf van 80 uur gekregen. hij had voor een kennis een loods gehuurd aan de everdenberg in oosterhout. daar werd in 2014. Aangezien het pand eigendom was van de gemeente, had zij het recht om bezwaar tegen het sluiten aan te tekenen. dat is niet gebeurd. aïsha selser 11 04 17, 10:36 laatste update: 11 04 17, 10:41. Rijen het is een primeur voor nederland. burgemeester jan boelhouwer van gilze en rijen opende gisteravond samen met jeugdburgemeester marijn van gool de meldbox veiligheid. een kekke.

Brand Door Kwekerij

de politie heeft een hennepkwekerij aangetroffen op de eerste verdieping van het pand aan het oranjeplein in dongen, dat dongen aan de leharstraat in dongen heeft vrijdagmorgen vroeg een woningbrand gewoed. iets voor zes uur kwam er een branden: man sticht brand in flat oosterhout en kok zwaargewond bij brand in dongen. brand legt champignonkwekerij in dongen volledig in de as. de brand die woensdagnacht een vrijstaande woning aan de kardinaal van rossumstraat in dongen grotendeels heeft verwoest, oosterhout een auto is vrijdagmiddag in brand gevlogen op de a27. dat gebeurde rond tien over halfzes ter hoogte van de vanaf 1 september is er op donderdag een medewerker van de politie aanwezig tijdens de avondopenstelling van het het verdwijnen van de politiepost (per 15 mei) in dongen is zeer slecht gevallen bij het gemeentebestuur van dongen. bron: bn in dongen vaart is een nieuwe methode om hemelwater snel en schoon af te voeren in gebruik genomen. artikel: dongen vaart heeft er vanaf vandaag weer een nieuwe attractie bij. onder toeziend oog van kinderen opende wethouder joop een 30 jarige man uit dongen is in de nacht van dinsdag op woensdag verongelukt bij zijn woning. de man was zijn sleutels bij een overval op het aldi filiaal aanm de hoge ham in dongen hebben de daders dinsdagmorgen enkele geldcassettes

Related image with wietkwekerij lijkt oorzaak van brand in dongen oosterhout bndestem nl

Related image with wietkwekerij lijkt oorzaak van brand in dongen oosterhout bndestem nl